субота, 14 травня 2022 р.

Перемога на Євробаченні - це набагато більше ніж просто перемога

Євробачення-2022 закінчилось перемогою України. Можливо це було й прогнозовано, але суть не в цьому. 

Україна отримала колосальну підтримку від світу. Не тільки зброєю та фінансами, як ми звикли за останні пару місяців, але й морально. Так, Ісландія на весь світ закликала до миру в Україні. Виконавець Німеччини виступив з українським прапором на гітарі. Гурт "Kalush" не зважаючи на ризик дискваліфікації все-таки видав сильні слова "Save Mariupol, Save Azovstal". 

При цьому організатори заявили, що ці слова мають виключно гуманітарний, а не політичний характер. І як наслідок, ми всі бачимо, що українська пісня зайняла перше місце на пісенному конкурсі. Чудово? Безумовно.

Що це означає? Це означає те, що люди в усьому світі не бажають війн, не бажають смертей. Люди бажають слухати музику, дивитись кіно, грати в ігри, пити каву десь в горах або на березі моря. Насолоджуватись життям, розвиватись, вигадувати щось нове та корисне. Люди бажають просто жити.

Нікому не потрібна "зграйка" бовдурів, які не приносять у світ нічого хорошого, крім того, що анексують шматки територій в сусідніх країнах. Саме шматки. Ви просто вдумайтесь вони навіть не захоплюють повністю країну. Всі ці роки вони просто брали якийсь шматок держави і просто стирали його з лиця землі. І що? І все. Путін "пацан". Завіса. 

Але не будемо про сумне. Україна в будь-якому разу переможе цих дикунів. Росія буде ізольована від усього світу. А Україна буде процвітати. 

Слава Україні!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар